Во изработката на церадните платна користиме најсовремена технологија на печатење со резолуции до 2880х2880 дпи и брзина 25м2 на час. Печатиме со два типа мастила ЕКО Сол и УМС Мутох кои се  врвен Јапонски квалитет. Сертифицирани се со последните светски стандарди за сочувување на околината како и квалитетот на самиот колор, вклучувајќи гаранција за 3 годишна издржливост на боите во соларни услови. Располагаме со повеќе видови на материјали со различен квалитет и намена. Клиентот е секогаш на прво место и со негова консултација и барање ги проектираме материјалите и цената во зависност од намената. На барање на клиентот во можност сме да набавиме и материјал кој не е дел од нашата дистрибутивна мрежа. Банерите ги испорачуваме на барање на клиентот во измонтиран формат или доколку поседува веќе користен го монтораме на веќе постоечкиот носач.Располагаме со голема лепеза на носачи повелете контактирајте не …

банер  480 г/м2 блокаут 510 г/м2 флексер сив 400 г/м2 флексерблок 400 г/м2 стрипмеш 370 г/м2 канвасартист 550 г/м2 знаме 150 г/м2

Печатиме банери во различни форми, димензии, материјали (рол / квик /мега/ дабл…)