Беџ 53мм

Беџ 38мм

Печатиме и склопуваме беџови во различни димензии димензии

За секој настан, концерт, митинг, роденден, пред свадбени забави, направете дизајнирани беџови со кои ќе направите секој од присутните да се почувствува посебен. Неретко доволен е добро осмислен беџ да ви биде главниот детаљ на настанот, без потреба од други додатоци.  

Големината на беџовите е ограничена на 55мм и 38мм дијаметар.

Нашата компанија има големо искуство во областа на дигиталниот печат кој е идеален за изработка на беџови, неограничени во дизајн, боја, со голема резолуција и детаљи.MKD-ENG-ALB