Ламинирано стакло

Калено Стакло

Безбедносно стакло

Плексиглас

Брендираме спуштени светлечки плафони и витражи

Вашиот спуштен плафон направете го како од бајките. Ако пак ако немате, а сакате спуштен плафон како во најубавите списанија за ентериери, оставете не да ви испроектираме, испечатиме и намонтираме. Просторот ќе добие нов живот, длабочина и убавина.За да го доживеете тоа во прво лице повелете во нашите канцеларии и ќе знаете дека се овде напишано не се само празни зборови. Нудиме решение по концептот клуч на рака, консултација со клиентот, проект, првобитен примерок  во вид на макета, поставување светло со конструкција, финален производ. За нашите производи нудиме тековно одржување како и поставување на специјално амбиентно светло за постигнување на планетарни ефекти. Просториите со ваков вид светло делуваат како да не постои плафон и странични зидови во просторот. Контактирајте не даваме бесплатни консултации.


MKD-ENG-ALB