Антискреч ПВЦ

Краткотрајно ПВЦ

Фолија во сите бои

Брендираме подлоги / паркет / ламинат / плочки / индустриски под

Избрендирајте дел или цел под со нашите  материјал за брендирање подови.  Различната текстура и издржливост на материјали зависи од потребата и целта за која ќе бидат користени.  Имаме материјали за реклами и апликации со краток временски период од 1 месец, па до материјали кои траат со години без да сменат боја и карактеристики. Внатрешните подни графики се соодветни за поставување на секаков вид на под: керамички под, ламинат, паркет, винил, бетонска плоча.

Лесни се за монтирање  и исто така лесно за демонтирање.MKD-ENG-ALB