Брендираме врати за ентериерно усогласување

На вашата стара врата вдишете и нов живот. Направете ја главен и украсен детаљ во ентериерот или пак само надополнете го постоечкиот ентериер со оргинална идеја.Брендирањето на вратата може да е директно на самата врата или пак со подлога. Доколку вратата е нова на неа нанесуваме специјални фолии кои се отпорни на гребење и хемиски средства

Во спротивно изработуваме подлога која ја прицврстуваме на оштетената врата и со тоа добивате ексклузивно парче на нов елемент од ентериеорт кои во склоп со останатите делови ќе даде прекрасен момент во вашиот простор на живеење или стопанисување.MKD-ENG-ALB