Кунзрук 120 гр. /м2

Кунзрук 135 гр. /М2

Кунзрук 150 гр. /М2

Ламинат


Печатиме флаери во различни димензии димензии

Флаерите ви ја даваат таа можност да бидете забележени од правите луѓе и потенцијални потрошувачи.

 ФЛАЕРОТ Е ОДЛИЧЕН ИЗБОР НА ПРАВИ ИНФОРМАЦИИ

Додека бизнис картите ги нудат само основните информации, флаерите овозможуваат многу повеќе информации. Флексибилноста на дизајнот, изборот на бои, фотографии, текст овозможуваат секогаш да бидете оригинални и забележани.Нема ограничување на количината. Вршиме бесплатен транспорт во Скопје и околината. За внатрешноста со -50% попуст од редовната цена.