ИД врвки текстил

ИД врвки полиестер

Магнетни картички

Тернални картички

Чип картички

Печатење на идентификациони врфки и магнетни картички

Печатиме идентификациони врфки во сите формати и бои. Изработуваме и ексклузивни ид врфки со релјефни бои. Не постои ограничување во количината. Исто така печатиме секаков вид на магнетни картички во боја или целосен колор односно комплетно брендирање на целата површина. Во нашата понуда имаме и брендирање на картички со термален печат или попознати како банкарски или кредитни картички.