Долгогодишното искуство во дизајнирање и изработка на печатени и катерирани материјали за брендирање на излози допринесе нашите услуги во овој сегмент да бидат рамо до рамо со светските метрополи во изгледот и квалитетот. Поседуваме голем број на материјали се екстремно висок квалитет на печат и трајност во екстремни соларни услови. Довербата која ни ја дадоа безброј компании зборува за нашиот квалитет. Последниот во палетата на голем број материјали се Најтвижн и Даблвижн. Ве покануваме во Нашите простории во пријателска атмосфера да ви покажеме и презентираме со каков пристап, можности, квалитет, брзина и пред се и над се со каква цена заедно со квалитетот на материјалите и печатот можеме да ви ја понудиме нашата  услуга.

бела мат 100 миц бела сјај 120 миц сите бои  100 миц оневејвижн најтвижн даблвижн ламинат ув филтер

5eu

акција

Брендираме излози со печатени и катерирани фолии со фото квалитет

MKD-ENG-ALB