Картон коатиран

Варолит

Биндек пластифициран

Кундзрук 300 гр /м2

Кундзрук 150 гр /м2

Печатиме календари за на ѕид / столни / комерцијални

Бидете присутни на работните бироа, ѕидовите и фрижидерите на вашите клиенти и вашите најмили.Дизајнираме, печатиме и изработуваме:  комерцијални календари, календари за на биро, календари за на ѕид, персонализирани календари со ваши фотографии, ексклузивни календари за бизнис салони. Изработката е на професионални материјали со различна дебелина и големина.


MKD-ENG-ALB