Кунзрук 120 гр. /м2

Кунзрук 135 гр. /М2

Кунзрук 150 гр. /М2

Ламинат

Печатиме каталози во различни димензии

За подетална  презентација на вашите производи и услуги која кај вашите клиенти ќе зборува за вашата професионалност и спремност е изработка на квалитетно осмислен и модерен каталог. Во различни димензии, материјали, број на страни и изработка, вашиот каталог може да се разликува, да е посебен и оригинален. Нема ограничување на бројот во нарачката. Вршиме бесплатна достава во Скопје. Во внатрешноста со -50% од редовната цена.