Магнетна фолија

ПВЦ Фолија 120 гр /м2

Картон 400 гр /м2

Варолит 3 мм

Печатење и брендирање со магнетна фолија

Печатиме магнетна фолија со висок квалитет 1440х1440 дпи на широк формат 160 цм за различни намени. Погодна за брендирање возила со динамична промена на  рекламниот или информативниот материјал кои се поставува на вратите или хаубата од возилото. Извонреден материјал за изработка на акцесоари и подароци во вид на фотографии кои се прилепуваат на фрижидери или метални површини. Вршиме обликување по зададена патека


MKD-ENG-ALB