Кунзрук 120 гр. /м2

Кунзрук 350 гр. /М2

Моден картон

Ламинат

Печатиме менија

Без разлика дали сте голем ресторан или штотуку отворено кафуле, бар, најдобар начин да се приближите и претставите на своите клиенти е со достапни и јасно читливи, професионално дизајнерски изработени менија.

Дизајнираме, печатиме и изработуваме:  

     Менија за носење

     Менија за на маса

     “Table Tents”