ПВЦ фолија 100 миц

ПВЦ фолија 120 миц

Ламинат 80миц

Печатиме ПВЦ налепници по нарачка во сите форми и димензии

Дизајнираме, печатиме и изработуваме налепници за секоја пригода, во секоја големина и форма.Налепницата е наједноставен, суптилен начин да оставите белег за своето постоење. Изработката е на висококвалитетни материјали со екстремни реозлуции до 2880х2880 дпи. Исто така на барање на клиентот вршиме ламинирање со фолии за механичка и хемиска заштита. Користиме два типа мастила УВ и УМС со многу широк спектар на бои особено кај УМС мастилото. Максимална широшина од еден дел е 200 цм додека во катерирана форма 160 цм.MKD-ENG-ALB