Чадори

Акцесоари

Роковници

Пепелјари

Подлошки за пијалок

Футрола за мобил

Кутии

Обележувач за книги

Печатиме и Брендираме работи од секојдневниот живот

Печатиме логоа, брендови, натписи, пораки, секакви текстови  на разновидни премети и материјали.

Репрезентативен и рекламен материјал ќе биде секој приврзок, дрвен молив, отворачи за алкохолни пијалаци и се што може да помислите, откако ќе ја испечатиме вашата идеа на нив.

Чадор брендиран со вашето лого како убав подарок и репрезентативен материјал за вашите соработници. Испечатена порака на кутија за вино за важните луѓе во вашиот живот.

Изработуваме обележувачи за книги за љубителите на книгата. Уште еден интересен и оригинален начин да се претставите на што поголема публика, да бидете забележани и поинакви. Нема да погрешите ако не посетите и ни одвоите од Вашето драгоцено време да ви ги презентираме нашите можности