ПОВЕЌЕ

Макас Инженеринг е специјализирана фирма за високо-квалитетно дигитално печатење.

Ги колектиравме и селектиравме нашите искуства во ова поле стекнати низ текот на годините и со тоа добивме и истите можеме да ги понудиме како најдобри решенија за сите ваши потреби врзани со дигиталниот печат.

За разлика од големите фирми на нашиов простор, каде Вие сте само бројка, нашиот тим е подготвен да ви понуди соработка, помош и совети при подготовка на матрејалите со цел заедно да добиеме испечатен производ со врвен квалитет.

Нашите технологии овозможуваат кратот рок за печатење без разлика дали се работи за големи, мали, средни бизниси или .....