Во изработката на церадните платна користиме најсовремена технологија на печатење со резолуции до 2880х2880 дпи и брзина 75м2 на час. Печатиме со два типа мастила ЕКО Сол и УМС Мутох кои се  врвен Јапонски квалитет. Сертифицирани се со последните светски стандарди за сочувување на околината како и квалитетот на самиот колор, вклучувајќи гаранција за 3 годишна издржливост на боите во соларни услови. Располагаме со повеќе видови на материјали со различен квалитет и намена. Клиентот е секогаш на прво место и со негова консултација и барање ги проектираме материјалите и цената во зависност од намената. На барање на клиентот во можност сме да набавиме и материјал кој не е дел од нашата дистрибутивна мрежа. Напоменуваме дека вршиме лепење, подвиткување (со јаже), нитување. Вршиме бесплатна достава во Скопје во текот на истиот ден, во внатрешноста наредниот ден со (50%) попуст нa транспортните услуги.

бела мат 440 г/м2 бела мат 460 г/м2 бела мат 510 г/м2 бела сатен 550 г/м2 фронтлит 550 г/м2 беклит 550 г/м2 меш 400 г/м2

Печатиме церадни платна во сите димензии со максимална широчина на едно парче 3,2м