Бели маички

Колорни маички

Поло маички

Дресови

Престилки

Торби


Печатиме и брендираме секаков вид на текстил

Макас Инженеринг ви нуди печатење на различен вид на текстил кој заедно може да го претвориме од совршена избрендирана облека за работа (униформи) до оригинални подароци за пријатели и соработници. Печатењето на текстил може да е  со фолија во една или повеќе бои катерирани и нанесени на текстилот или пак да е со испечатена фолија на која може да се испечати секаква фотографија, лого и истата подоцна се нанесува на текстилот. Во можност сме да ви понудиме и сублимациски печат на полиестерски материјали како и директен принт врз текстил. Перници, долен веш, престилки, маички, покривки за на маса, испечатени и брендирани со пораки кои ќе ве престават и секогаш ќе бидат ваш потсетник. Се може да е прекрасен подарок за вашите најмили луѓе и соработници, повелете во нашате пеостории и секоја идеаја ќе ја претвориме во реализација.

.


MKD-ENG-ALB