Пенкала бели

Пенкала колорни

Пенкала метални

Печатиме пенкала во сите бои на сите бои (колорни пенкала)

Печатиме пенкала со високо квалитетен солвентен и УВ печат. Резолуции до 2880 х 2880 дпи. На барање печатиме пенкала во сопственост на клиентот.Подарено избрендирано пенкало е најкористениот рекламен предмет во секојдневниот живот. Затоа во нашата компанија, печатењето на пенкала се работи и дизајнира подеднакво сериозно како и секој испечатен материјал во голем формат. Довербата која ни ја укажаа безброј компании зборува каков е нашиот пристап кон овој специфичен производ. Би сакале да ве информираме дека печатиме на метални како и стаклени пенкала.