Печатење постери во сите димензии

За секој ваш посебен ден и настан изработете оригинален постер со кој ќе ги информирате сите клиенти, пријатели и мили луѓе. Постери во секоја големина и димензија е најбрзиот и најуспешниот начин на  информирање за се што саката да најавите и да покажете. Дизајнираме, печатиме и изработуваме постери и тоа: Информативни постери за фирми Постери за надворешна употреба Постери за малопродажба со секоја големина. Вршиме ламинирање со повеќе видови ламинати и различни дебелини. Исто така вршиме каширање на стакло, метал, дрво, картон, пластика, винил, плексиглас, варолит итн...Не постои ограничување во количината. Доставата е бесплатна до врата во Скопје а во внатрешноста со 50% попуст.MKD-ENG-ALB