Во нашата програма на светлечки реклами во можност сме да ви понудиме реклами од секаков вид и димензија.Стандардната понуда содржи конструкциско тело со табла од плексиглас или лексан.Во конструкцискиот дел се вградува неонско или поновиот тип на лед осветлување кое е подолготрајно и посјајно.Исто така нудиме реклами изработени со виткан плексиглас или релјефни со бушен алумин или друг вид на материјал.Може да биде со печатен дел (на ситилајт пвц) или со катерирана фолија. Изработуваме и големи ситиборд светлечки панели пресвлечени со цитилајт платно а максимална широчина од 3,2 м. Вршиме достава и монтажа на било кој дел од нашата земја.

Ситилајт Пвц Ситилајт платно Фолија во сите бои Плексиглас Плексиглас во боја Лехан

Изработуваме секаков вид на светлечки реклами 2д / 3д плексиглас / ситилајт

MKD-ENG-ALB