Фото Хартија 200 г /м2

Капафих 4мм ПВЦ 100 м Биндек + Фото ПВЦ

Фото Хартија / Варолит

Бекпринт Стакло

Печатиме фотографии и уметнички репродукции во рамка по избор

За луѓето кои се со покласичен и суфистициран вкус печатиме и изработуваме и слики/фотографии во рамки.Големиот избор на фотографии, репродукци од слики, прослави, плакети, дипломи, семејни фотографии, фотографии на огледало.Во нашите канцеларии заедно може да избереме соодветни рамки за вашата идеја и креација, со тоа едноставната слика и фотографија ќе ја претвориме во оргинално дело кое ќе биде одраз на вашиот вкус и животен стил. Освен урамени вашите омилени моменти, репродукции или едноставно фотографии од прекрасна природа можат да се застаклат испринтани на различни матрејали, да се испринтаат на форекс (не застаклени) или пак друга опција која ќе ја договорме и изнајдеме заедно а која ќе биде совршена за вас.  
MKD-ENG-ALB