Бели шолји

Колорни шолји


Брендираме шолји

Малите детали се одраз на големите  работи во животот. Нема ништо по репрезентативно отколку гостите во вашите фирми, домови, кафулиња и ресторани да ги пречекате и послужите со пијалак во шолји и чаши избрендирани со вашето лого, испечатени со ваши мисли и текстови.

Освен тоа ова може да е прекрасен подарок за секој што ви значи.MKD-ENG-ALB