Бели Капчиња

Колорни Капчиња


Брендираме капчиња

Испечатете капчиња со вашето лого, бренд, име, интересна шега за на забава, едноставна слика која може многу да зборува. Бидете оригинален и интересен. Бидете тимски играч и организатор. Формата и големината на принтот е ограничена само од  димензијата и големината на капчето кое треба да се печати. Се друго е дозволено и изводливо.

 


MKD-ENG-ALB