Стругалки бели

Колорни стругалки

Карбонски стругалки

Метални стругалки

Брендираме стругалки за снег  и чистачи за стакло

Печатиме и брендираме стругачи на лед и снег кои можат да се во секоја форма  и големина.Можеби овој репрезентативен материјал и подарок се користи само неколку месеци во годината, сепак во моментите кога ќе затребаат се најубавото и најважното нешто кое ќе го имате во автомобилот. Зошто тогаш тоа да не биде со вашето лого и обележје?