УСБ Стик

Брендираме и печатиме УСБ стикови

Во денешно време кога сите сме зависници од технологијата,  најдобар начин за пренос на информацијата се мемориските УСБ стикови.Со информациите што ќе бидат пренесувани, пренесете ја и информацијата за вас како фирма.Ќе ги испечатиме вашите генералии на овие преносни УСБ стикчиња, без разлика на големината и бојата.