Кундзрук 300 гр м/2

Кундзрук 350 гр м/2

Моден Картон

Топл ламинат

Ладен Ламинат

ПВЦ

Печатиме визит карти во сите форми,димензии и материјали

Бизнис картите се прв чекор за сериозни долгорочни бизнис односи. Со правилно изработена и смислена бизнис картичка, вашите информации, контакти и маилови ќе бидат доставени на право место без потреба од високо технолошки гадџети.Дизајнираме, печатиме и изработуваме бизнис карти без завршна обработка ( ламинација ) и со завршна обработка. За специјална и репрезентативна намена изработуваме визит карти со злато-сребро фолија печат како и релјефен 3Д УВ принт со можност за сув жиг кој исто така го изработуваме.