Бел тапет 3д шара

Пелатен тапет 3д

Бел зиден ПВЦ

Ламиниран ПВЦ

Подлога за зид

Водена хартија

Печатиме зидни тапети за различни позиции по нарачка

Оживејте го обичниот бел ѕид со слика, илустрација или фотографија која вас ви се допаѓа. Тапетот правен по нарачка ќе го имате само вие, ќе биде единствен и оригинален.Со консултација на архитектот во нашиот тим, може со обичен тапет, дел од тапет или само ѕиден детаљ,  да направиме неверојатено ентериерно решение. Користиме најсовремени тапети со различна 3д шара која подоцна ја печатиме по ваш избор.Нашите тапети се наменски изработени од наша страна и ги нема на ниту едно друго место во светот.


MKD-ENG-ALB