Ламинирано стакло

Калено Стакло

Безбедносно стакло

Плексиглас

Печатиме запалки во сите  бои формати и големини

Незаменлив предмет за репрезентација без разлика дали се работи за фирма, угостителски објект, политичка партија или едноставно подарок за пријатели.

Печатењето е со УВ мастило на секаков облик, големина и боја.

MKD-ENG-ALB